Mos i neglizhoni, je shenjat qe tregojne se keni mungese te vitamins D


Vitamina D nuk është menduar vetëm për ko ckat dhe dhëmbët, por gjithashtu luan një rol të rëndësishëm në thithjen e magnezit dhe fosforit dhe forcon sistemin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *